Home Over ons Gijs

Gijs

Chief Happiness Officer

“Speeltjes slopen. Katten achternajagen. En bananen! Zodra iemand dat kromme ding bovenhaalt, ben ik erbij. En ze trappen er altijd in. Altijd. Dankzij mijn schattige Droopy-blik krijg ik een stukje.”

Sommige klanten vinden een bezoek aan de bedrijfsarts spannend. Dat begrijp ik en dat voel ik meteen aan. En dan ben ik er meteen om ze wat af te leiden en te troosten. Een aai over mijn bol doet niet alleen mij deugd, maar ook een zenuwachtige cliënt. Mijn grootste troeven? Ik ben nooit chagrijnig. Ik ben fulltime happy. En als je gezellig naast mij op de bank komt zitten, dan maken we er samen qualitytime van. Eerlijk? Ik steek hier geen poot uit. Ik heb een echt hondenleven.
Eigenlijk ben ik niet alleen een echte knuffel voor de klanten, maar ook de collega’s weten wat ze aan mij hebben. Zo zorg ik ervoor dat ze op tijd een frisse neus halen. Een must als je creatief en scherp moet blijven. Mijn grote aaibaarheidsfactor zorgt ervoor dat ze zich automatisch goed voelen. Het is niet voor niets dat ze me de titel Chief Happiness Officer hebben gegeven. Krijg jij er kop noch staart aan? Reken dan maar op mijn baasjes en hun medewerkers.

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates