Home Over ons Heleen Plas

Heleen Plas

Accountmanager WerkEnergiek, ,

"Pure amandelpasta van Horizon, daar kan je mij voor wakker maken! Als ik een potje koop of cadeau krijg, is het in no time op! Ik vind het hemels smaken en lepel het potje uit tot het laatste beetje. Dat is voor mij echt genieten!"

Als (vitaliteits)coach vind ik het 't leukste om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op het gebied van leefstijl of persoonlijke groei. Dit doe ik door met aandacht te luisteren, de juiste vragen te stellen en tot echt contact te komen. Ik ben open, oprecht en beschouwend, maar houd je ook een spiegel voor die kan prikkelen. Juist die prikkeling brengt je verder in beweging.

Door mijn eigen ervaring met een burn-out weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om vitale werknemers te hebben. Een werknemer die vitaal goed in zijn vel steekt en werkgeluk ervaart, is veerkrachtig, bevlogen en bruist van de energie. Ik daag dan ook iedere werkgever uit om meer aandacht te besteden aan deze twee belangrijke elementen want uiteindelijk levert je dat op lange termijn veel meer ‘geluk’ als bedrijf op!

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates