Home Over ons Gert-Jan de Groot

Gert-Jan de Groot

Algemeen Directeur, Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®), Register Adviseur Amplitie

“Wijn, wijn en nog eens wijn. Ondertussen ligt mijn kelder al aardig vol. Toch  maar nog altijd kan ik geen enkele wijnwinkel voorbijlopen voordat ik een fles meeheb. Mijn kelder wordt gewoon te klein.”

Happy people. Happy profit. Daar geloof ik steevast in. En vanuit die overtuiging heb ik Maatwerk Arbeidsadvies opgericht. Een bedrijf dat mensen en organisaties ondersteunt bij complexe arbeidszaken? Daar heeft, volgens mij, iedereen behoefte aan. En het liefst nog met een hart voor de medemens, empathie, kennis van zaken en heel wat ervaring. Hoe gek de casus ook is, we vinden altijd een doeltreffende oplossing waarbij er een win-winsituatie is voor werkgever en werknemer.

Ondertussen hebben we een uitgebreid portfolio aan klanten. Zowel nationaal als internationaal. En ja, daar ben ik best trots op. Weet je, eigenlijk kan ik slecht tegen mijn verlies. Niet alleen tijdens een spelletje Monopoly, maar ook op zakelijk vlak. Dat helpt als ik onze klanten het laatste puzzelstukje wil aanreiken. Betrokkenheid, oplossingsgerichtheid en knowhow: daar bereik je heel wat mee. Dat is meteen ook het DNA van ons bedrijf. Waarmee kunnen we jou gelukkig maken?