Home Over ons Tamara Boot

Tamara Boot

Algemeen Directeur, Register Mediator Arbeid, Deep Democracy Facilitator, Vertrouwenspersoon

“Kookboeken. Of liever: bakboeken. Hoe meer, hoe liever. En zodra ik ze heb, krijgen ze een plekje in de kast. Want dan zoek ik de lekkerste recepten gewoon op het internet.”

Waarom doet iemand zoals hij doet? Dat is een vraag die mij ongelofelijk boeit. Vanuit die nieuwsgierige houding werk ik. Altijd met de overtuiging dat iedereen als autonoom persoon zijn of haar keuzes kan en mag maken. Dit helpt mij in mijn werk als (team)coach, arbeidsmediator en vertrouwenspersoon. Maar ook in mijn rol als Algemeen Directeur bij Maatwerk Arbeidsadvies.

Werken met mensen die op welke manier dan ook vastlopen in hun werk is wat mij boeit. Of het nu om persoonlijke ontwikkeling gaat, conflict of een verandertraject binnen een organisatie. Mijn drijfveer is mensen weer happy te zien in hun werk en dat samenwerkingen weer soepel lopen. Dat is ook mijn rol als Algemeen Directeur bij Maatwerk Arbeidsadvies. Zorgen dat intern de boel op rolletjes loopt en dat onze medewerkers blij zijn.

Happy people maken gewoon mijn dag goed. Daar spring ik met plezier elke dag mijn bed voor uit. Want als de samenwerkingen weer vlotjes lopen en mensen zitten lekker in hun vel, bereik je heel wat meer. Niet alleen bij onze klanten is dat mijn doel, ook bij Maatwerk Arbeidsadvies maak ik me daar iedere dag hard voor. Laat me gerust weten wat ik voor jou kan betekenen.